• Vindveggen - Bilde - arkitektfirma

Arkitektfirma

Vårt arkitektfirma ønsker å lage god og nyskapende miljøtilpasset arkitektur som begeistrer. Med lang erfaring fra mange forskjellige oppdrag over hele landet, kan vi dele med av vår kompetanse slik at våre oppdragsgivere får et kvalitetsresultat som lever opp til forventningene. Gjennom fleksibilitet og åpenhet ønsker vi å være et verksted der det er lov til å prøve nye løsninger og muligheter. 

At arkitekturen skal være bæredyktig innebærer mange forskjellige faktorer, selv om byggebransjen har en tendens til å kun tenke energieffektivitet. Det handler også om hvordan fasaden skal være, formen på selve bygget, omgivelsene rundt, valg av materialer og mange andre faktorer. 

Stadig flere velger miljøvennlige alternativer når de skal bygge hytter, eneboliger eller annet. Ikke bare er slike løsninger rimeligere siden man ikke bruker så mye energi, men de sørger også for et bedre inneklima til hele familien. 

Arkitektfirma med en ambisjon 
Vårt mål er å lage bygninger som er miljøvennlige og med godt klima der folk trives. Den raskeste vei til økt kreativitet og produktivitet er et sunt inneklima og omgivelser der man føler seg hjemme og trygg. Uansett hvor lite eller stort ditt oppdrag er, er det bare å ta kontakt med oss. Vi tar alle typer oppdrag. 

Ønsker du en uforpliktende samtale ved vårt arkitektfirma, er det bare å ta kontakt for å avtale en tid som passer deg.