• Vindveggen - Bilde - arkitektkontor

Arkitektkontor

Leter du etter et arkitektkontor som kan komme med innovative løsninger basert på prinsippet om bæredyktig arkitektur, er det bare å ta kontakt med oss og avtal en tid som passer deg. For oss finnes det ingen oppdrag som er for store eller for små, og uansett om du skal bygge en skole eller et tilbygg på eneboligen kan vi ta oppdraget. 

Vi ønsker å være et arkitekturverksted der man i samarbeid med oppdragsgivere og kolleger har frihet til å prøve nye løsninger og muligheter. Med den nye teknologien som finnes i dag er det mange muligheter, men når vi sitter ved tegnebordet vil vi tenke på fasaden, hva slags form huset skal ha, hvilke omgivelser det skal ligge i og hva slags materialer som er det beste ut fra en miljøtankegang. 

Uansett hva du skal ha bygget, kan vi tegne det. Vi har tidligere tegnet blant annet skoler, barnehager, boligkomplekser, næringsbygg, tomannsboliger, rekkehus, firemannsboliger, eneboliger, hytter og tilbygg.

Arkitektkontor med reguleringsavdeling 
Vi har en egen avdeling som regulerer til mange formål og utarbeider reguleringsplaner i forskjellige størrelser. Alle våre ansatte har lang erfaring fra mange spennende oppdrag, og vi vil strekke oss langt for at nybygget skal bli akkurat slik du ønsker. 

Ønsker du at vårt arkitektkontor skal tegne ditt nybygg, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.