• Vindveggen - Bilde - arkitekttegnet hus

Arkitekttegnet hus

Ønsker du et arkitekttegnet hus som ikke bare er unikt og etter dine individuelle ønsker og behov, men også tegnet med utgangspunkt i bærekraftig arkitektur. For mange innebærer dette først og fremst at huset skal være energieffektivt, men her trekker vi også inn materialvalg, husets form, de naturlige omgivelser og mange andre faktorer som påvirker energiforbruk. 

Uansett hva du ønsker at vi tegner for deg, kan vi ta oppdraget. For oss finnes det ingen oppdrag som er for store eller for små, så ikke nøl med å kontakte oss dersom du skal oppføre et nytt bygg. Vi har tidligere erfaring i å tegne skoler, barnehager, næringsbygg, boligkomplekser, rekkehus, tomannsboliger, firemannsboliger, eneboliger og hytter. 

Vi vil alltid strekke oss så langt som mulig for å etterkomme dine ønsker, og vårt mål er alltid å lage god miljøtilpasset arkitektur som overrasker og begeistrer. 

Arkitekttegnet hus som du ønsker det 

Innen vi starter arbeidet med å tegne ditt prosjekt oppfordrer vi deg til å komme med ønsker og innspill. Hva ønsker du fra din nye bolig? Hvilke aspekter er viktigst for deg og din familie? Våre arkitekter er alltid villige til å bidra med gode råd og tips. 

Dersom du ønsker et bærekraftig arkitekttegnet hus etter dine ønsker, er det bare å ta kontakt for en uforpliktende samtale.