• Vindveggen - Bilde - arkitekttegnet hytte

Arkitekttegnet hytte

Dersom du ønsker deg en arkitekttegnet hytte vil vi gjerne benytte anledningen til å invitere deg til vårt arkitektkontor. Her kan du selv bestemme hvordan du ønsker at hytta skal se ut eller du kan la våre erfarne arkitekter slå seg løs og gi deg et forslag. For oss er det også viktig å tenke på det miljøvennlige aspektet i forhold til energiforbruk, isolering og andre faktorer som bidrar til økt bæredyktighet. 

Vi vil også ta i betraktning hvilke omgivelser hytta skal ha rundt seg. Når bygninger blir tegnet med tanke på omgivelsene får man et mer behagelig visuelt inntrykk og man føler seg nærmere naturen. Det er mange beslutninger som skal tas, og derfor oppfordrer vi alle til å stille spørsmål og be om råd dersom man er usikker. Vi har lang erfaring og deler gjerne vår kunnskap med andre. 

I tillegg til hytter kan vi også tegne skoler, barnehager, næringsbygg, eneboliger, boligkomplekser, rekkehus, tilbygg og hva du ellers måtte ønske. Vårt mål er å lage god miljøtilpasset arkitektur som begeistrer.

En unik arkitekttegnet hytte
Med gode ideer og en vilje til å alltid finne nye og bedre løsninger, kan vi sørge for at hytta blir helt unik etter dine individuelle ønsker. Gode materialer, en bevisst tilpasning til omgivelsene og fokus på miljø er en forutsetning når vi setter oss ned ved tegnebordet. 

Ønsker du mer informasjon eller skal du ha en arkitekttegnet hytte, er det bare å ta kontakt med Vindveggen Arkitekter.