• Vindveggen - Bilde - hustegninger

Hustegninger

Ønsker du noen som kan lage profesjonelle hustegninger etter dine spesifikke behov, er det bare å ta kontakt med oss. Med lang erfaring fra forskjellige oppdrag kan vi i dag tegne skoler, næringsbygg, eneboliger, rekkehus, tomannsboliger, firemannsboliger, barnehager, boligkomplekser og hytter.

Når du kommer til oss vil du hurtig finne ut at vi ikke skiller mellom store og små oppdrag. For oss er alle kunder og tegninger like viktige, så ikke nøl med å ta kontakt. Vårt mål er å kunne lage god bærekraftig arkitektur som begeistrer med nye og uventede løsninger. Dersom du har spørsmål eller innspill, er du naturligvis hjertelig velkommen til å komme med dette så skal vi hjelpe deg på best mulig måte. 

Lang erfaring bidrar til høyere kompetanse og vi er i dag en av regionens ledende arkitektkontor når det kommer til miljøtilpasset arkitektur. For oss er det helt nødvendig å ha friheten til å prøve nye og spennende løsninger. 

Grønne hustegninger 

Ikke bare sørger vi for en miljøvennlig bolig som er energieffektiv, men i dag innebærer dette også et forbedret inneklima for hele familien. Våre tegnere vil alltid høre på dine forslag og bidra med kompetente innspill slik at det ferdige resultatet blir akkurat som du ønsker. 

Dersom du ønsker hustegninger med nye og spennende løsninger, er det bare å ta kontakt med Vindveggen Arkitekter.