• Vindveggen - Bilde - miljøvennlig arkitektur

Miljøvennlig arkitektur

Stadig flere velger miljøvennlig arkitektur når de tar kontakt med oss for å tegne et bygg. Begrepet innebærer naturligvis at man er veldig bevisst på energiforbruk og effektivitet, men også i forhold til valg av materialer, husets form, beliggenhet og andre faktorer som kan bidra til en bæredyktig bygning. 

Det er mange faktorer man skal ta hensyn til under tegneprosessen, og derfor er vi opptatt av å ha en nær kontakt med oppdragsgiver slik at bygningen blir akkurat som man ønsker. Her oppmuntrer vi til å stille spørsmål og komme med innspill på hvordan du ønsker at det ferdige bygget skal være. Med lang erfaring og høy kompetanse fra mange forskjellige oppdrag kan vi tegne skoler, næringsbygg, rekkehus, boligkomplekser, eneboliger og hva du ellers ønsker. 

For oss finnes det ingen små oppdrag og vi tar alle henvendelser like seriøst. Vårt mål er at vi skal være et arkitekturverksted for utforskning av nye muligheter og løsninger som kan gavne våre oppdragsgivere. 

Teknologi som fremmer miljøvennlig arkitektur
Med den rasende utviklingen innen teknologi får man helt nye muligheter til å kontrollere ventilasjon, varme og energi, lys og mange andre komponenter, for eksempel ved å bruke en smarttelefon. Stadig flere har også oppdaget fordelene ved solcellepaneler og andre teknologiske nyvinninger. 

Ønsker du mer informasjon om miljøvennlig arkitektur og arkitekttegnede bygninger, er det bare å ta kontakt med oss.